Smink, Szépség, Teszt

Kedvenc rúzsaim – Tél/tavasz

IMG_1623

Régebben nem voltam nagy rúzs rajongó, inkább ajakbalzsamot, vagy szájfényt használtam a számra, az utóbbi hónapokban viszont rászoktam az erősebb rúzsokra. Nagyon sokat keresgéltem bordós/lilás árnyalatokat, illetve az eperpiros is nagy kedvencemmé vált mostanra. Elhoztam nektek az aktuális négy kedvenc rúzsomat, amiket a tovább gombra kattintva tekinthettek meg rajtam is :)

L’Oreal Color Riche – 377 árnyalat

IMG_1693

IMG_1717

A gyönyörű világospiros árnyalata miatt kedveltem meg ezt a rúzst annyira, ami nem túl kihívó, de mégis elegáns és feltűnést keltő. Akár a mindennapokra is remek viselet lehet, de egy kiöltözősebb estéhez is odaillő kiegészítő. Az egyetlen negatívum, amit fel tudok hozni vele kapcsolatban, hogy nem különösebben tartós, sokszor újra kell kenni a nap folyamán.

NARS Hardwired Lipstick – Deadly Catch árnyalat

IMG_1667

IMG_1733

A kollekcióm legeslegkedvencebb darabja ez a NARS rúzs, ami végre nem rózsaszínes, hanem teljes egészében sötétpiros árnyalatú. Ő egy internetes szerzemény, itthon sajnos nem lehet kapni (legnagyobb sajnálatomra, mert nagyon szeretem a NARS termékeket). A színe gyönyörű, és maga a rúzs szuper tartós, evés-ivást is simán kibír egy ideig, csak néha szoktam igazítani rajta. Inkább kiöltözősebb eseményekhez használom, de főleg azért, mert szeretném, hogy minél tovább tartson, annyira odavagyok érte :)

NYX Extra Creamy Round Lipstick – Hestia árnyalat

IMG_1686

IMG_1757

Nagyon szerettem volna egy ilyen kifejezetten sötétebb árnyalatú rúzst, de itthon sajnos nem találkoztam vele, úgyhogy őt is az internetről rendeltem meg még télen. Ezt már kevésbé a mindennapi használatra tartom, inkább egy-egy fekete/bőrhatású szettet szoktam megdobni vele. Nagyon szeretem a színét, sajnos a tartóssággal itt sem vagyok megelégedve, ráadásul szerintem erősen szappan íze van :/ De ettől függetlenül is nagy kedvencem ez az árnyalat, lehet, le fogom vadászni egy másik márka kollekciójából is :)

NYX Extra Creamy Round Lipstick – Pandora árnyalat

IMG_1675

IMG_1773

Ez a színárnyalat ősz óta nagy kedvencem, itthon sajnos ezzel is elég ritkán találkozom. Ezt a rúzst véletlenül találtam meg a Müllerben, mondanom sem kell, nagyon boldog voltam tőle :) A NYX pulton ráadásul éppen leértékelés is volt, úgyhogy isteni jelnek vettem, és hazahoztam. Szinte minden alkalomhoz szívesen használom, egy teljesen fekete szetthez például szerintem ez a tökéletes választás. A tartósságával is teljesen meg vagyok elégedve, ami furcsa, tekintve, hogy a Hestia árnyalat is ugyanehhez a kollekcióhoz tartozik. Mindenkinek ajánlom, aki szereti ezt a (kicsit talán őszies, de azért mindig elegáns) árnyalatot :)

Ti milyen rúzst használtok a mindennapokra?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Eszterlanc_beauty 2015. May 13. at 08:00

  Szia! Csodas arnyalatu ruzsok:-)
  Mivel latom ,nem okoz akadalyt, ha netrol kell beszerezned termekeket,igy tiszta szívvel ajanlom a Rimmel Rovocalips ruzsokat!hosszan tartanak,csodas arnyalatokban,drogerias aron:-)Ha kíváncsi vagy hogy mit is tudnak,less be a blogomra a tesztjukert:http://eszterlancbeauty.blogspot.hu/2015/04/rimmel-provocalips-ruzs-teszt.html?m=1
  tovabbi jo blogolast!:-)

  • Reply Eszterlanc_beauty 2015. May 13. at 08:02

   Oh es bar valamennyi arnyalata csodas,hetkoznapokra az I’ll call you es a Make your move a kedvenc;-)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.