Szépség, Teszt

Maybelline The Nudes paletta – vélemény és tesztsmink

003

Ahogy mostanában szép lassan kitapasztalom, hogy melyik drogériás márkákat érdemes megvenni, és melyikeket nem, egyre többet vásárolok Maybelline termékeket. Azóta szemezgettem már ezzel a palettával, hogy először megláttam a DM polcain. Nagyon szeretem a barna árnyalatú palettákat, mivel szinte nem is használok semmilyen más színt a sminkeléshez, ezért is örültem nagyon, hogy ebben a palettában 12 pont nekem való szín található. Használtam egyszer-kétszer nap közben, hogy meglássam, mennyire tartós, és a bejegyzés végére egy tesztsminket is készítettem, amin jól látszik a színek pigmentáltsága, és a palettából kihozható füstös hatás :) Jó olvasást!

001

002

Már első ránézésre is nagyon igényes ez a kis paletta, és 12 nagyon szép, fényes, matt, hideg és meleg árnyalatú szín található meg benne. A paletta egyik sajátossága, hogy bármelyik egymás melletti 4 színből kihozható egy alap füstös smink :) Én előszeretettel használom az arany és a bronzos barna színeket, de a többi szín is megfordul egy-egy hétköznapi, füstös koncepcióban. Mint azt már írtam, a színekkel nagyon meg vagyok elégedve, de nézzük, hogy mi a helyzet a többi jellemzőjével :)

Tartósságra nem ez a legjobb paletta, amivel valaha dolgom volt, egy jó szemhéjalapozó nélkül ez bizony nem marad sokáig a helyén. A kedvenc NARS szemhéjalapozómmal egy viszonylag hosszú tartósságot ki tudtam hozni belőle, mindenesetre az árához képest mindenképpen kiemelkedő teljesítményt nyújt. A színek többsége szépen pigmentált, de akadnak színek, amikből sokszor és sokat kell felvinni ahhoz, hogy látható hatást érjünk el. Ami viszont a legnagyobb problémám volt vele, az sokkal inkább az eldolgozhatósága – nagyon nehezen tudom elsatírozni az éles vonalakat, ha egyszer már feltettem egy színt, az elég rendesen úgy is marad, és nagyon nehéz elsatírozni az élesen elkülönülő színeket. Kevésbé krémes, inkább kemény, ami egy picit csalódás volt, de összességében nagyon szép sminkeket tudtam vele készíteni, úgyhogy nem panaszkodom :)

Végeredményben azt kell mondanom, hogy megszerettem ezt a palettát, nem csak a szuper ára, de a szép, és (legtöbbször) pigmentált színei miatt is. A DM üzleteiben lehet kapni egyébként körülbelül 4500 Ft-ért, ami szerintem abszolút megéri ezért a kis palettáért. Sajnáltam a problémákat az eldolgozhatóságával, de akkor is azt gondolom, hogy ár/érték arányban ez egy fantasztikus sminkpaletta, aminek minden lány sminkkészletében ott kéne lapulnia :)

Végezetül készítettem egy tesztsminket is, hogy lássátok, milyen végeredményt tudtam kihozni ebből a kis csodából :)

004

005

Ti próbáltátok már ezt a palettát? Mik a tapasztalataitok? :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.