Blog, Esemény, Outfit, Smink, Szépség

TONI&GUY Fashion Week – Outfit & Smink

outfit01

Szerettem volna külön bejegyzést szentelni az outfitnek, elsősorban a sminkek miatt, amiket szeretnék külön kiemelni, mivel hihetetlenül elégedett voltam velük a Fashion Weeken (és utána) :) Sajnos nem készült sok kép rólam, mivel inkább a kamera másik végén álltam, de egy-két képet azért rólam is készítettek a többiek :)

Ami az outfitet illeti, az egyik kedvenc felsőm volt rajtam aznap, amit különösen a színéért és a bőrhatású ujjaiért szeretek :) Egy nemrégi H&Mes szerzemény, alig lehet lerobbantani rólam, ha épp tiszta :)) Sajnos bizonyos szögből egy kicsit kövérít, de valahogy még ez sem tud elvenni az értékéből számomra… Egy igazi szerelem :)

Ehhez egy Pull and Bear nadrágot és H&M cipőt viseltem, a kiegészítőim pedig egy Iam nyaklánc és egy pár F&F fülbevaló voltak.

outfit002

Amiről inkább szót akartam ejteni, az a sminkem volt, amit kifejezetten ehhez az alkalomhoz válogattam össze.

Egy átlagos napomon általában Catrice és NYX termékeket használok sminkeléshez, mivel ár-érték arányban ezeket tartom a legjobbnak, és napközben az is sokkal inkább belefér, hogy a sminket néha-néha meg kelljen igazítani. Egy ilyen hosszú napon viszont erre nem igazán van lehetőség, ezért inkább előkaptam a jobb minőségű termékeimet.

outfit003

Alapozáshoz a már jól megszokott Lancome Teint Miracle alapozómat használtam, a szememet viszont most Catrice helyett MAC és Chanel szemhéjpúderekkel csináltam meg, amihez a NARS szemhéjalapozóját használtam. A tusvonalamat a MAC fluidline géles szemhéjtusával húztam, míg a szempilláimra az örök kedvencemet, a L’Oréal Double Extension szempillaspirált tettem fel. A szettet pedig a legújabb szerzeményem, a vörös NARS rúzsom koronázta meg :)

Ezeket a termékeket ritkábban használom, de ilyenkor mindig rádöbbenek, hogy jól jön, ha egy-egy high-end termék is lapul az ember sminkkészletében az ilyen időkre :) Amikor este hazaértem a Fashion Weekről, a sminkem pont úgy nézett ki, mint amikor elindultam! :) És bár ezek nem olcsó termékek, de szép lassan összegyűjtögetve egész hosszú ideig kibírják, mielőtt elfogynak :)

Ti is különböző sminket használtok nappalra, és buliba/fontosabb eseményre? Melyik vált be a legjobban? :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.