img_0942
Blog, Esemény

NYX megnyitó – élménybeszámoló, és szerzemények

img_0907

Immár több, mint egy hete, hogy a NYX berobbant a magyar szépségpiacra is, és azóta is töretlennek tűnik a lelkesedés a márka iránt. Az első bolt november 4-én, egy grandiózus megnyitó keretein belül tárult fel a nagyközönség előtt, ahova sok más bloggerrel, és videóssal együtt én is hivatalos voltam. Erről szeretnék nektek egy rövid beszámolóval szolgálni, illetve megmutatni, milyen kincsekkel tértem haza a erről a napról :)

Az üzlet hivatalosan pénteken reggel 10-kor nyitotta meg a kapuit, és a szervezők azt ígérték, hogy az első 150 vásárló egy kisebb ajándékcsomagot is kap a vásárlása mellé. Így nem meglepő, hogy voltak, akik már reggel 7-kor sorban álltak, és várták a nyitást, hogy biztosan az elsők között lehessenek, de később is órákat kellett sorban állni a bejutáshoz. Mire én nagyjából fél 12 felé megérkeztem, a sor már szinte a főbejáratig állt, és iszonyú volt a tolongás. A boltban nem nagyon lehetett kényelmesen nézelődni, mert teljesen tele volt emberekkel – elég sok helyen beharangozták ezt az eseményt, de szerintem ekkora érdeklődésre még a szervezők sem igazán voltak felkészülve :)

Sokatokkal találkoztam, és tudtunk egy kicsit beszélgetni, fotózkodni, aminek nagyon örültem, és pár kedves videós barátnőmmel is összefutottam, amit persze meg is örökíttettünk a polaroid-fotós sráccal :)

img_0945

img_0942

Kaptunk egy kis csomagocskát ajándékba, ezen kívül megfogadtam, hogy semmit nem fogok vásárolni, de azért végül mégis csak kísértésbe estem, amikor megláttam a folyékony matt rúzsokat az állványon :) Az árnyalat, ami nagyon tetszett nekem (Transylvania) sajnos már a nyitáskor elfogyott, de azt egy héttel később be tudtam szerezni, amikor újra feltöltötték a készleteket. Összességében az a véleményem a boltról, hogy egyrészt mindenképpen elfért volna hozzá egy nagyobb üzlethelyiség is, mivel azóta is rengetegen látogatják (különösen a matt rúzsos állvány vált megközelíthetetlen erőddé az emberfal mögött) :)) Viszont az ott dolgozó eladók és segítők tényleg nagyon készségesek, az embernek olyan érzése támad, hogy még egy fárasztó munkanap végén is szívesen látják, és bármiben segítenek neki, amiben csak kéri :) Az ilyet nagyra értékelem!

img_0938

img_0940

A csomagban, amit kaptunk, néhány alap NYX termék lapult, ehhez csaptam hozzá azokat a termékeket, amiknek egyszerűen nem tudtam ellenállni.

img_0913

Legjobban engem is, mint mindenki mást, a folyékony matt rúzsok hoztak lázba. Odavagyok a Kylie Jenner rúzsaimért is, teljesen beszippantott ez a mostanában annyira népszerű matt rúzs mánia, nem tudok létezni nélkülük! :D A Lip Lingerie elnevezésű matt rúzsok nem titkoltan a Kylie-féle rúzsok dupe-jai, szerintem inkább árnyalatban, mint textúrában, mert azért a Kylie rúzsokkal összehasonlítva elég számottevő a különbség a kettő között. Nem feltétlenül jobb, vagy rosszabb bármelyik is, inkább csak más a textúrája, a minősége, az érzete, az állaga… Talán ez a NYX egy kicsit természetesebb is, de ezzel együtt nem is annyira tartós. Inezzel a Bedtime Flirt árnyalatot vettük meg, ráadásul a két utolsó darabot belőlük. Kontúrceruzát nem vettem hozzá, mivel nem sokkal világosabb a Dolce K lipkitemnél, így annak a ceruzáját használom hozzá.

img_0929

A Soft Matte Lip Cream folyékony rúzsok is felkeltették az érdeklődésemet, amiből kétféle árnyalatot szereztem be. A világosabb, Monte Carlo árnyalatot a csomagocskámban találtam, aminek nagyon örültem, mert rajongok a vörös színű rúzsokért. A Transylvania árnyalatot, és hozzá 830-as árnyalatú lip linert pedig néhány nappal később szereztem be, amikor megint az Allee-ban jártam. Egy kicsit sajnálom, hogy nem a drágább lip liner fajtából választottam hozzá, ugyanis ez az olcsóbbik (990 Ft) szerintem nem olyan jó, mint a krémes állagú kontúrceruzák, szóval kicsit felesleges befektetésnek érzem. A Soft Matte Lip Cream egyébként már nem nyerte el annyira a tetszésemet, mint a Lip Lingerie, mert elég nehéz egyenletesen felvinni, bár ez lehet, csak a sötét árnyalat miatt van így.

img_0932

A legkellemesebb meglepetést a csomagban az HD Studo porpúder okozta, ugyanis ezzel régóta szemeztem, és abszolút porpúder párti vagyok a kompakt púderekkel szemben. Az HD termékekre azt mondják, hogy különösen fotókon mutat jól, mivel visszaveri a fényt – remélem, ez videózáskor is jól jön majd :) A minőségéről egyelőre nem tudok beszámolni, mivel még nem próbáltam ki, szerintem megvárom a felbontással, amíg elfogy a mostani porpúderem.

img_0934

Végül pedig néhány olyan termék került a csomagba, amiket színvilágra kevésbé éreztem telitalálatnak, ezért ezeket inkább eltettem későbbre, hogy felhasználjam kreatív sminkekhez :)

Összességében én nagyon élveztem ezt a napot, örültem, hogy itt is találkozhattam veletek, és hogy végre új matt rúzsokat próbálhattam ki, amiket nagyon megszerettem :)

Ti voltatok a megnyitón, és ha igen, milyen kincsekkel tértetek haza? :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Anna 2016. November 18. at 17:45

  Szia! Jó a bejegyzés, de légyszi-légyszi ügyelj, hogy a szöveg sorkizárt legyen mert ez nagyon zavaró a szemnek :)

  • Reply Csillsz 2016. November 20. at 11:23

   Tényleg? Mert engem pl. mindig is pont a sorkizárt zavart nagyon, azért is lett ilyen az elrendezés :D Na majd körbekérdezek erről :)

 • Reply Stefanovszky Kinga 2016. November 20. at 11:35

  Szia! Mennyibe került a Lip Lingerie meg a Soft Matte Lip cream? Köszi :)

  • Reply Csillsz 2016. November 20. at 13:56

   A Lingerie kb. 2300-2400 Ft volt, a Soft Matte-re nem emlékszem pontosan, de az is 2000 Ft körül volt :)

 • Reply MMel 2016. November 20. at 11:38

  Szia!
  Örülök, hogy a te véleményed is elolvashatom ezekről a termékekről, mivel már jó ideje szemezgetek a Lip Lingerie és a Soft Matte Lip Cream egyes árnyalataival. Sajnos nem Pesten lakom és nem is szoktam arra járni, így internetről kéne megrendelnem, amire pedig még nem vettem rá magam. Főként azért is, mert bár imádom a rúzsokat, nem hordtam őket eddig, és félek az emberek véleményétől (amivel nem kéne foglalkoznom), ha most hirtelen elkezdeném hordani.
  A lényeg, hogy nagyon jó a blog és legyen még sok ilyen élményed!
  Ui.: Bocsi, hogy eltértem a tárgytól és hosszúra sikeredett a hozzászólás! :)

  • Reply Csillsz 2016. November 20. at 14:03

   Vannak nagyon visszafogott árnyalatok, ha félsz hirtelen belevágni a sötétebb rúzsokba, matt és fényes is, szóval válogathatsz is :) Az emberekkel meg ne foglalkozz, a változás mindig furcsa elsőre, aztán megszokják :D

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.