Smink, Szépség, Teszt

Teszt – NARS And God Created the Woman paletta

IMG_42622

Nemrégiben találkoztam az interneten ezzel a palettával, és első látásra teljesen beleszerettem. Egy ideig vacilláltam, hogy megvegyem-e, de végül is győzött a női ösztön, és megrendeltem :) Azt kell, hogy mondjam, egyáltalán nem csalódtam.

Fantasztikus érzés volt már kézbe venni is ezt a palettát, ordít róla, hogy minőségi termékkel van dolgunk. A szettben a 6-színű paletta mellett egy szemhéjalapozó (hurrá!) és egy kisméretű szemhéjpúder ecset is helyet kapott. Az egész egy praktikus tartódobozban érkezett, ami kifejezetten alkalmassá teszi utazásokhoz is.

IMG_4387

IMG_4388

A színek erősek, szépen pigmentáltak, a csillám nem potyog, és az ezzel készített smink (különösen a szemhéjalapozóval együtt használva) hihetetlenül sokáig fent marad! Az állagával is teljesen meg voltam elégedve, talán a tökéletes sminket egy kicsivel krémesebbnek képzelném, de összességében ez nem von le semmit a szett értékéből a szememben. Régóta szemeztem a NARS termékekkel, de eddig még nem rendeltem belőlük, ezután ez biztosan másképp lesz majd! :)

Csináltam egy sminket is az Alhambra és a Coconut Grove színek felhasználásával, illetve a mozgó szemhéjam külső részét megerősítettem a Galapagos árnyalattal is. Remélem, elnyeri a tetszéseteket :)

IMG_0029

IMG_0036

Arc: Rimmel Wake Me Up alapozó 201 Classic Beige, Gerlain Parure Gold púder 02 Baige Clair, Artdeco bronzosító púder 05, NYX pirosító PB13 Mauve, Szemöldök: Guerlain Eyebrow Kit, Száj: Clarins Rouge Éclat 08 Coral Pink, Szem: NARS Smudge Proof Eyeshadow Base szemhéj alapozó, NARS And God Created the Woman paletta, színek: Alhambra, Coconut Grove & Galapagos, MAC Fluidline szemhéjtus Blacktrack, L’Oreal Double Extension szempillaspirál

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.