Hajápolás, Smink, Szépség, Teszt

Májusi kedvencek

majus

Nagyon régen nem jelentkeztem bejegyzéssel, amiért borzasztóan furdal a lelkiismeret, de nagyon összecsaptak a fejem felett a hullámok az elmúlt hónapban. Akkor kezdtem ugyanis az új munkahelyemen, ahol így elég nagy volt rajtam a nyomás, szerettem volna, ha minden simán indul az új környezetben – szerencsére ezt sikerrel teljesítettem is! :) Még tartozom egy beszámolóval az Elle fashion weekről, amin mi is részt vettünk, ezt néhány napon belül meg is fogom csinálni, addig viszont összegyűjtöttem, mik voltak a kedvenc termékeim májusban :)

Rimmel Glam Eyes paletta 022 színben

001

Elsőként szeretném kiemelni ezt a palettát, amit nagyon-nagyon megszerettem az elmúlt hónapban. Még az első nagyobb sminkes bevásárlótúrámon szereztem be, de azóta a sminkkészletem mélyén hevert szegény, mivel nem nagyon használtam. Most viszont újra elővettem, és rájöttem, hogy nagyon kis hasznos paletta ez! A színei gyönyörűek, pont az én árnyalatom ez a sokféle barna! Sajnos a sötétbarnák nem nagyon pigmentáltak, de ha rendesen építi az ember, abból is ki lehet hozni, ami benne van. A középső szín viszont nagy kedvencem, mindig rakok egy keveset belőle a szememre, hogy feldobjam vele a sminket :)

 

Catrice Illuminating Blush Coral Me Maybe színben

002

Nagyon szeretem a visszafogott, csillogó hatású pirosítókat, sokkal jobban mutatnak az arcomon, mint az erős, matt rózsaszínes színek. Ezért is örültem nagyon, mikor megláttam a Catrice pultján ezt a pirosítót, mert kevés hasonlót találok a drogériás sminkek között, természetesen azonnal lecsaptam rá :) Nem csalódtam, a színe nagyon diszkrét, de építhető, szép, üde arcot lehet vele varázsolni.

 

Carmex tégelyes ajakbalzsam

003

Ha kedvencet kellene választanom a kedvencek közül is, valószínűleg ez lenne az, annyira de annyira szeretem! Régóta küzdök már azzal, hogy nagyon szárazak az ajkaim, használtam Labellot, és más ajakbalzsamokat, de nem nagyon használt ellene semmi. Ebből a tégelyből reggel szoktam felkenni egy adagot még a sminkelés legelején, és mire a rúzshoz érek, már puhák és hidratáltak az ajkaim, és egész nap nincs gondom azzal, hogy szárazak lennének. Biztosan az is segít a kérdésen mostanában, hogy figyelek a megfelelő vízbevitelre, de nem akarom lebecsülni a Carmex érdemeit, tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom, szerintem beszerzem a tubusos verziót is hamarosan :)

 

Maybelline AffiniTone korrektor

004

Egy kicsit kakukktojás a többi kedvenc termékhez képest, mivel ezt a korrektort még körülbelül fél éve vettem, nem májusi szerzemény, ellenben sokáig csak a szekrény alján állt kihasználatlanul. Amikor megvettem a Bourjois szem alatti korrektoromat, ezt rögtön hanyagolni is kezdtem, mert a Bourjois korrektornak szimpatikusabb volt az applikátora, viszont néhány hete újra kipróbáltam, és rájöttem, hogy még a Bourjois-nál is szebb, és egyenletesebb fedést ad, és nagyon szépen eltünteni a szem alatti karikákat. Azóta ezt használom szívesebben :)

 

Rimmel Stay Matte púder 001 árnyalatban

005

 

Tulajdonképpen azt is mondhatnám, hogy a drogériás púderek alfája és omegája, annyi de annyi jól hallottam már róla, hogy muszáj voltam én is kipróbálni, és mondanom sem kell, nem csalódtam! :) Eddig egy másik púdert használtam, amivel nem voltam maximálisan megelégedve, erre a púderre viszont egy rossz szavam sem lehet. Nem erős a fedése, nem érzem, hogy “porozna” tőle az arcom, és nem is tűnik száraznak, ami az előző púderemnél folyamatos problémát jelentett. Transparent árnyalatban vettem meg, hogy minél halványabb legyen a fedése az alapozón, így tökéletes a fixálására :)

 

Aussie Curl Define & Shine hajhab

006

 

Nagyon sokat szoktam áradozni az Aussie termékekről, amik nélkül nálam egyetlen hajmosás sem múlhat el. Külön bejegyzést szeretnék majd szentelni a 3 perces csodapakolásuknak, ami nélkül elképzelhetetlennek tartom az életemet, de most egyelőre csak erre a hajhabra szeretnék kicsit kitérni :) Nem rég vettem észre a DMben, hogy újféle Aussie termékek lettek elérhetők, többek között ez a kifejezetten göndör hajra való hajhab. Nem sokat vacilláltam, mivel nehezen bírkózom meg a hullámokkal a hajamban, gondoltam, most kipróbálom, milyen az, amikor nem küzdök ellenük :) Az eredmény minden várakozásomat felülmúlta, mivel nagyon szép, tartós hullámokat csinál, anélkül, hogy összeragadna tőle a hajam. Az illata is finom, az egész termék nagyon jó minőségű szerintem. Átlag drogériás hajhabokhoz képest kicsit drága, de szerintem mindenképpen megéri az árát!

 

DKNY Be Delicious EDT007

Nem sokat szeretnék írni erről a parfümről, mivel nehéz lenne leírni egy illatot, de mindenképpen szerettem volna a kedvenceim között megemlíteni, miután nagyon sokat kerestem a számomra megfelelő parfümöt :) Nem szeretem a túl erős, vagy túl édes illatokat, inkább azt preferálom, ha egy parfüm a friss, tavaszi virágok illatára emlékeztet. Ebből nincs hiány ebben a parfümben, ha illatot kerestek, és szeretitek a friss és üde virágillatot, mindenképpen próbáljátok ki ezt is! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.